När det egna intresset går ut över den som är svag är det fel

Ibland måste man få kalla saker sitt rätta namn. LUF:s Stockholms förslag att legalisera samtyckande incest och nekrofili är faktiskt idioti. Allt måste faktiskt inte bemötas med sakliga motargument även om Liberalerna alltid skall poängtera högt i tak och breda åsiktskorridor.
Att kunna uttrycka sin inställning utan att gå i polemik med argumentation är faktiskt en rättighet långt viktigare än mycket annat. Detta förstår människor och det borde de liberaler som nu tar LUF:s Stockholms i försvar med motiveringen "att idéer och tankar alltid måste diskuteras i ett liberalt parti för annars är det inte särskilt liberalt", också fatta, För det handlar inte om att inte få diskutera, utan om att sätta saker så på sin spets att det faktiskt blir galenskap. Liberalismen i det här fallet tar sig sådana propositioner att det går ut över andra och då är det fel. Låt mig förklara vad jag menar;
Var man än läser så möts incestförslaget med de medicinska komplikationer detta kommer få för fostret. Detta är inte bara ett korkat argument eftersom att man då förutsätter att sex är lika med barn, utan det tar också helt bort all fokus på det faktum att kvinnors utsatthet återigen blottas. Det borde vara en självklarhet att en 15-årig flicka INTE skall behöva uppvaktas av sin 18-årige bror hemma. En lagstiftning måste ses som ett stöd för den svagare parten och kan hjälpa henne eller honom att säga nej till ett "frivilligt" umgänge.
Bland Zoofiler finns det en uppfattning om att de djur de har sex med känner samma njutning som de. Det finns i dag en debatt på olika nätforum för zoofiler där det ses som underligt att de som är emot "morallagar" i allmänhet inte tagit ställning mot det. Så med andra ord är inte den nu utskällde liberala profilen Carl B Hamilton helt ute och cyklar, när han frågar vilket förslag som kommer härnäst; Sex med flodhäst?

Det känns minst sagt korkat att komma med ett sådant här förslag i en tid då kvinnors utsatthet med en sådan tydlighet uppmärksammas. Liberalernas förnyelsestrateger borde i denna stund känna både oro och en stor dos av motarbetande. Jag gör det. För det är inte sådana här förslag som skall läggas fram och nötas och blötas, oavsett hur internt det än kan vara. Det vinner ingen på och framförallt inte de som redan är svaga.