Offside

Det är nitton dagar kvar. Vi står vid gränsen till november. Här är just nu bara mörkt och blött. En måne som försöker göra rätt.
Vi alla är just i färd med att hitta våra rätta positioner.
Allt borde egentligen vara toppen, men vissa dagar ger bara en dålig eftersmak i munnen.
Dagens frågeställning handlar om hur lätt det är att bli blåst offside. Hur lätt det är att hamna ute i kylan. Det finns inget skyddsnät längre. De som tror på fackets hjälp är blåögda romantiker från en svunnen tid. Tiderna förändras.Att över huvudtaget tro på någon sorts hjälp tycks vara bortkastad tid.

"Håll käften, stick inte ut och framförallt var en korkad idiot som älskar att bara ta emot så kommer du klara dig väl. "

När blev det så här? När blev samhället så kallt och känslolöst? Så i kväll skriker jag i natten, visar mitt missnöje och mitt raseri. Ingen vill komma i min väg. Det lovar jag, ...men egentligen vill jag bara ge kärlek, men finner mig hela tiden offside, upprörd och trött. Jag vill egentligen sitta bredvid dig, säga att jag alls inte är arg, be om förlåtelse, be om förlåtelse till denna värld, ...be dig hålla min hand. Allt medan Ellie Goulding sjunger
"How long will I want you
As long as you want me to
And longer by far
How long will I hold you
As long as your father told you
As long as you can"