Om hösten
Igår skrev jag ett långt blogginlägg som aldrig fick bli klart, för precis när jag skulle kopiera in texten så var den plötsligt borta. Gone, up in the air!
Den här morgonen medan jag försöker installera bredband från min nya fiberanslutning, gör jag en paus för att skriva några rader. Jag har aldrig varken sett eller hört att det är med fiber någonsin fungerat problemfritt i starten. Det finns få saker som skapar mer irritation än när inte uppkopplingen fungerar. Som ni förstår så fungerar det INTE!
Igår sken solen och det var varmt och klibbigt. Likt en dröm att sommaren kommit tillbaka till frostlandskapet. Idag är det grått och regnet hänger i luften. Kanske var det där med sommaren en dröm ändå…
Istället för en promenad tar jag bilen och kör genom hösten. Jag vill tillbaka till Neil Young och skräniga gitarrer, men jag är inte där…
Så jag försöker med lite lättsmakad country, men det fungerar inte heller. Jag skruvar ner och låter tystnaden råda. Oktober är ett stenkast härifrån och jag öppnar bilfönstren och låter den kalla höstluften fylla kupén. Regnet är på väg.
Hemma hänger mina nytvättade sängkläder ute på tork.