Om kvällen

En dag med bara moln, men varmt och skönt ändå. Springsteen spelar på Ullevi och jag fattar ingenting! När blev det klart att han skulle komma tillbaka till Sverige igen? Jag tycks totalt tappat greppet. Semester tycks även kunna slå ut min musik-koll.

Dagarna rullar på allt snabbare. Hur bra allting ändå är närmar det sig slutet av den här semestern. Helt klart mer än halva semestern förbrukad. "Det närmar sig slutet" - sannerligen ett statement. Men än finns det tid kvar - Hoppas jag.

Kvällarna är kanske skönaste stunden på dygnet. Då den friska luften syresätter hjärnan. Det är sena nätter och tidiga morgnar. Dessa nattvak är till för att dämpa ångesten. Den där ängslan över att allt skall återgå till det normala. Det är kvällarna som är de viktigaste ..och de tidiga morgnarna då man får det mesta gjort förstås.

Om dagarna lever jag mina äventyr. De jag städar upp efter, under de tidiga morgnarna.
Om kvällen på en balkong, skriver jag om alltihop - samlar papper i en kartong, som kanske aldrig kommer att läsas.

Det är sommar och dagarna är heta och nätterna ljumma.
Kvällen är bara ljus och frisk.