Påminnelsen

Det finns ögonblick i livet som har en unik förmåga att värma våra hjärtan och få oss att känna tacksamhet över de små glädjeämnena som omger oss. Denna morgon blev en sådan stund för mig när en bild från det förflutna plötsligt dök upp i mitt flöde och påminde mig om en speciell händelse från ett år sedan. På bilden syntes Leon bara några få månader gammal. Detta enkla ögonblick från ett år sedan värmde mitt morfarshjärta och påminde mig om kraften i de små glädjeämnena i livet.

Bilden som dök upp i mitt flöde var som en tidskapsel som tog mig tillbaka till den dagen då Leon och jag hade en underbar stund tillsammans. Leon, med sina skrattande ögon och oförställda entusiasm, hade förmågan att dra åt sig allas uppmärksamhet. Denna speciella morgon,  hade vi spenderat tid tillsammans genom att leka, skratta och skapa minnen som jag kommer att bära med mig för alltid.

Jag har haft äran att vara en del av Leons uppväxt under den här tiden, och varje ögonblick med honom är en present. Denna oväntade "tidsresan" tillbaka till den speciella dagen för ett år sedan påminde mig om hur snabbt tiden går och hur viktigt det är att uppskatta de små stunderna. Det kändes som om Leon själv hade skickat mig en påminnelse om att leva i nuet och inte förlora bort sig i vardagens stress och bekymmer.