Power of Love
Det är julafton, men ännu är det långt kvar till afton.
Regnet öser ner. jag kan höra det tydligt i natten.
För det är långt till dag och ännu återstår det för mig att gå och lägga mig. Men jag dröjer mig kvar i natten, vill inte sova ännu. Det är tyst i huset. Bara regnet som hörs. Teven står på men utan ljud.
Jag försöker minnas förra julen och julen innan dess.
Minnet sviker mig, men för fyra år sedan var det mängder av snö. Det minns jag. Jag minns kylan.

Nu är det jul igen. Så intensivt och bräckligt.

Jag bläddrar bland bilder. Årets bilder. Hundratals, kanske tusentals från i somras. Fastnar vid ett. Den här bilden från Fort Myers beach. Det är familjelycka. Det är glädje blandat med frihet att bara kunna vara där och i det. Det är just den där känslan som man vill ha på jul, tänker jag och låter bilden bli blogginläggets foto. Det är Power of love.

Varje år sedan 2006 har jag på julafton haft med Frankie Goes to Hollywoods video till låten "Power of love" i mitt blogginlägg.
Ingen skillnad i år.
Inte bara för att den är julens bästa, utan också för att videon ger den riktiga julkänslan. Värd att ses många gånger. Jag håller på traditionerna.

God jul!