Redan försent

Allting börjar med tidiga frost-morgnar.

Kylan är total för någon som ännu inte har känslan av att kommit ut ur sommaren ännu..

Jag åkte norrut genom Dalsland sedan. Det var solsken och som alltid trollbands jag av hur vackert det är i just Dalsland. Jag brukar fråga (och det ytterst befogat) vem som egentligen bryr sig om Dalsland. Detta vackra, sköna landskap, som helt tycks glömts bort av etablissemanget utanför dessa gränser.

”Jag bryr mig, jag bryr mig om Dalsland” tänker jag och fortsätter framåt kilometer, efter kilometer, mil efter mil i detta magnifika landskap.

När kvällen kommer befinner jag mig hemma. Sitter i min favoritfåtölj och ägnar mig åt reflektion. Jag somnar och antar att det är nödvändigt efter veckans hektiska program och när jag vaknar är det redan försent för att rädda både denna dag och världen.