Sånt man tänker på

Bakom trädet ser man den trevliga restaurangen The Loeb Boathouse som ligger precis vid vattnet. Ett ställe som lätt blir en favorit redan vid första besöket.
Idag blev det en riktigt bra skrivardag. Jag kom igång riktigt tidigt och även om jag har haft klara fokuseringsproblem de senaste veckorna presterade jag i dag över förväntan. Det känns fantastiskt skönt att få lyckas, efter veckor av misslyckanden och nederlag. Det är det senaste som räknas. Så jag njuter av det i denna stund och jag tänker på Central park som just nu är skådeplats i den bok som jag hoppas att jag inom några månader skall vara färdig med. Mina karaktärer kommer aldrig till The Loeb Boathouse, men jag har varit där och kanske t om tillbringat en av mina absolut bästa stunder i livet just där. Det är sånt där man tänker på när man går igenom filmklipp och bilder när man skriver om dessa miljöer.