Shake up your saturday

Det är en förmiddag full med judo. Det är en helg full med judo. Däremellan har jag tänkt att få in en del andra roligheter.
Solen skiner, måsarna skrattar och det är jag som försöker må bra.

Att vakna och gå upp tidigt en lördagmorgon i maj kan bara vara underbart (om man känner sig frisk och stark) Strax innan halv tio åker jag i väg till dojon för att vara med och leda säsongens två lördagsjudopass. I bilen spelar jag Faces och just den där gamla oborstade, men vackra rocken är precis vad jag behöver nu. På vägen noterar jag all grönska. Det är sannerligen en vacker tid.
Och dagen rullar på och allting är vackert och när det blivit lite varmare ute och jag förhoppningsvis orkar (De där bacillerna inom mig vill inte ge sig), skall jag ta jag mig en promenad runt samhället, ensam men tillfreds. Väl hemma igen fyller jag rummet med musik och jag skall låta spela det där vackra igen...igen och igen..