Som det är

Det är poolhäng. Det är en stunds reflektion vid poolen, inte i. Det är kaffe och skugga och framförallt andhämtningar efter fysisk vattenaktivitet. Och det trådlösa nätverket suger här och som alltid kommer man tillslut underfund med att allting inte är perfekt. Ett förstås ganska meningslöst konstaterande och en meningslös detalj att reta upp sig på. Men, så är det. Av någon anledning skall vi människor alltid ha något att kommentera och vara neggo över.
Som jag nu som surar över att jag inte lyckas ladda upp foton på min blogg. De får istället betraktas och begrundas på instagram. Allt handlar om att anpassa sig...

Jag har inget uttalat alkoholsförtäringsförbud på den här resan, men än så länge har inte den där törsten gjort sig påmind. Jag dricker juicer och vatten och ölen till lunchen var god, men frestade inte till ännu en. Och nu här med kaffe och en stunds reflektion. Jag tänker på att snart är det sommarträning hemma på klubben, Ja jag tänker på de där hemma i allmänhet. Knäppt, men så är det. Allt medan saker och ting i det här semesterparadiset spelar upp sin dagliga "film". Det finns en klar underhållnings faktor i att bara sitta och kolla på folk. I mångt och mycket påminner allt det här runtomkring mig som ett avsnitt av Benidorm. Allting lever - dom, jag och en turistanläggning som andas overklighet.