Stöldliga i Färgelanda

I kväll hade jag planerat att skriva om vänskap och kärlek. Istället blir det här inlägget min terapi för att försöka lugna ner mig och komma till sans.
I kväll har det varit en del stöldförsök i Färgelanda. Det i fullt ljus med folk i närheten. Kanske lyckades man också? Dock slutade försöket med att två unga pojkars mopeder "bara" fick förstörda styrlås och tändningslås, men obrukbara. Ett snabbt ingripande av en person räddade upp situationen
Det är i sådana situationer jag så här i efteråt är glad att det inte var jag som var i närheten. Jag är ingen bra människa i affekt.
Då har jag inga spärrar. Det kan flera personer vittna om.

och så tänker jag på det där med kärlek och vänskap ändå. Det där som jag i kväll egentligen tänkt att skriva om. All den där hjälpen som jag och de andra drabbade fick i kväll var ren kärlek. För det är jag tacksam, Jag är tacksam över att ha fina vänner och att faktiskt finnas i ett sammanhang där människor faktiskt ställer upp för varandra.