Starkt ögonblick

Det är första juni.
Sommarmånad.
Jag tittar på bilder och tänker på det där man säger, att bilder säger mer än tusen ord, men det är nog även så att kommenterad säger den ännu mer. Bilden ni ser ovan har jag i några minuter ägnat mig åt att titta på. För mig är den stark, den symboliserar ett starkt ögonblick som bara de här barnen delar och så jag då förstås, som fångade det med linsen. Det är sommar och kvällsdopp, frihet och lov. Det är skratt och högljudd konversation. Det är plaskande och spring i benen.
Det är sommar i Tiveden för länge sedan när barnen var små.

Det är underbara sommar.
Underbara, älskvärda tid!
Och när vintern kommer med kyla och mörker skall jag ta fram den här bilden igen och minnas....Minnas när allting verkade möjligt och ingenting, absolut ingenting kunde vara omöjligt.