Stuck inside of mobile with the memphis blues again

Stuck inside of mobile with the memphis blues again - Vilken låttitel!
Jag älskar verkligen den där titeln. Älskar att säga det, att smaka på varje ord, stuck inside of mobile with the memphis blues again. Samtidigt är den där titeln, ja faktiskt hela låten, Dylans kanske mest obegripliga. Vad betyder det egentligen?

Oh, the ragman draws circles
Up and down the block
I'd ask him what the matter was
But I know that he don't talk
And the ladies treat me kindly
And they furnish me with tape
But deep inside my heart
I know I can't escape

Det skall bli en utedag. Vädret skall stabiliseras åt det bättre. Jag har planer, men än så länge är det för tidigt att ta tag i dem. Så jag återkommer till Blonde on blonde. En av Bob Dylans bästa plattor. Iallafall är det vad jag alltid har tyckt och efter att dagligen spelat den nu i två veckor känns det lite svårt att skiljas från den. Men det här är på väg att bli ett avslut. Jag har nya plattor att ta hand om.
För det här är mitt nya projekt. Mitt Dylan projekt som jag egentligen inte alls vet var det skall ta vägen. Jag är på jakt efter världens bästa Bob Dylan låt (tror jag) och jag vlll ta in alla de där nyanserna mellan hans album, känna tiden....
För inte är det många kvar i livet som har fått påverkat både tid, musik och kultur. De försvinner en och en.
Kanske är det därför som jag har gett mig in i det här projektet?
Jag lyssnar lite på fågelsången, sedan på Stuck inside of mobile with the memphis blues again. Jag tror jag aldrig kommer bli mätt på den där låten.
Nu är det dags för frukost. Det här blir en fin dag.