Superbloggarpåsk

4 december 2006 skrev jag mitt första blogginlägg. Detta är sålunda ett jubileumsår. Snart bloggat i tio långa år. 10 år som bloggare. Det är nåt det. Jag har varit uthållig. Många är de som både börjat och slutat blogga under resan gång, men jag ångar på.

Jag hade några riktigt bra år mellan 2009 -2013 då jag stadigt låg på 4000 sidvisningar per dag. Sedan bytte jag plattform och mycket förändrades, men låg ändå kvar på respektabla 1200 sidvisningar per dag.

Nu i påsk hamnar jag åter igen runt 4 och når nästan 5 000 på påskdagen. När allt kommer omkring är det bara siffror, men jag måste erkänna att det är häftigt att faktiskt kunna nå ut till så många.

För nya läsare finns det ett inlägg om ni trycker här som handlar om hur jag fick fart på min blogg.

Det känns som att jag är på gång igen!