Surfning

Jag har tittat på surfarna i timmar. Jag har hållit till i deras zon, trots att jag inte fick det. Det är något speciellt med det där livet. Något som tilltalar. Jag har studerat tekniken. Faktiskt koncentrerat mig på det.
Vilken konst! Vilken skicklighet! Jag är imponerad.

Jag och Eric stod på Ron Jon senare och tittade på brädor. Inte för att köpa, utan mer för att beundra. 6000 dollar för en bräda. Det är som att köpa gitarrer det där tänker jag.

Jag försöker träna lite grann mellan resorna, men det där blir nog bara för att hålla uppe känslan och inte totalt falla i dekadens. Trots fuktigheten och hettan är jag ständigt hungrig och jag älskar allt det som i hälsosynpunkt är mest olämpligt att äta.

Amerikanerna är rätt mysiga ändå. Deras giv med att på hyllan först skriva hur mycket kalorier det är i produkten innan priset får mig att le. Vet inte om det är lag på det, men lite smått lustigt känns det ändå även för en hälsoupplyst svensk.

På kvällarna spelar vi alltid kort. I kväll bestämde vi oss för att spela på vår mysiga balkong alldeles över poolen. Det blev några snabba partier och inte mig emot, eftersom att jag ständigt kommer sist.
Tycker inte om kortspel!
Att vi slutade tidigt berodde inte på att mitt sällskap ville skona mig, utan mer för att 30 grader kl 21.30 och hög luftfuktighet kan få vem som helst att ge upp.

Inne är det svalt, nära på kallt. Det är svårt att ställa in det optimalt. På teven hittar jag ett program om surfare. Känns som en fin avslutning på denna dag.