Tacksamhet

Jag är ledig och denna måndag har förvisso varit hektisk, men jag har haft möjlighet till att njuta. Njuta av att få vara ute i den vackra dagen till exempel.
Jag var ute när solen tillslut sprack igenom och vid ett tillfälle tog jag av mig jackan och stod i bara ärmar och kisade mot solen...
Men för precis ett år sedan låg jag i dryga 40 grader feber och skulle så göra under resten av veckan. Jag hade insjuknat redan på fredag kväll veckan innan och skulle sedan genomlida den värsta influensa jag varit med om. Det här var strax innan Corona fanns på allas läppar och det fanns ingen anledning till att koppla min sjuka till en mystisk virus.
så här efteråt har känslan varit att jag hade det då. Att det var Corona som drabbat mig. Därefter har jag befunnit mig mitt bland smittan, bland vänner och bekanta som insjuknat, men jag har alltid klarat mig. Detta styrker förstås min misstanke. Tid har gott och om så nu var fallet att jag hade smittan då, lär jag inte ha några antikroppar kvar nu. Så jag gläds över att idag vara frisk, att njuta av att kunna vara ledig.

Nu har jag precis avslutat en stund framför teven. Premiär på Benjamins på TV4. Känns som en skön avslutning på denna dag med en blandning av bra musik av fantastiska musiker och uppslupen stämning bland de inblandade.

Och så går en dag och jag känner stor tacksamhet.