The Fighter


Lördag
Första arbetsveckan kom och gick. Så mycket mer är det inte att säga om det. Och hösten kom fort och ingen nämner klimatförändringar i det sammanhanget och jag förlikas med regn, den råa luften och allt mer elände som hör där till. Nej, det stämmer; jag är inte tillfreds med det, men jag låter det vara. Jag tar en cykeltur när det regnar som bäst. Tungt blött regn i ansiktet, men inte känner jag mig varken renad eller hel. Spelar gitarr sedan. Denna afton rätt jazzigt. Mitt liv måste bestå av mer maj7or, m7or, 9or och m7b5or.

Det här är den sista lediga lördagen på ett tag. Sista officiella lördagsovmorgonen avverkad. Från och med nästa lördag är det judoträning som står på programmet fråm förmiddag in en bit på eftermiddagen.

Söndag
Det här blir ett inlägg som tar sin tid att skriva. Mitt bloggande verkar vara som mitt liv just nu; ganska ovisst och trögt. Men jag kämpar på. Spelar på min gitarr och däremellan lyssnar jag på en massa god musik. Sån där musik som jag behöver just nu. Främst låtar som rycker tag i mig. Som Keith Urbans låt The Fighter till exempel. Sådan jag är...eller mer riktigt - kanske vem jag vill vara.

What if I fall (I won't let you fall)
What if I cry (I'll never make you cry)
And if I get scared (I'll hold you tighter)
When they're tryna get to you baby I'll be the fighter