Till dess vill jag göra allt

Dagens kapitel skriver jag utomhus.
För en gång skull denna vår når inte blåsten fram. Det är en underbar stund förstås att både få njuta och vara kreativ.
Det är en vecka kvar. Sedan skall jag få skriva på heltid. Iallafall för ett litet tag.
Fram till dess vill jag få gjort så mycket som möjligt.
Dessutom tänker jag på sommaren och funderar på vad jag skall göra med all den ledighet jag tänker ha. (Under förutsättning att boken är klar då). Jag tänker resa bort ett tag, men sedan vill jag komma i gång med något... Något som jag inte vet vad ännu. Ett nytt spännande projekt av något slag. Gärna med något slags samhällsengagemang eller nytta...
Det är härligt att kunna ha lusten och styrkan till att göra och genomföra planer. Livet är så kort och ovisst och man vet aldrig när saker och ting ändras i ens liv.
En dag tar det slut. Till dess vill jag göra allt!