Timmar                            (New York - bloggen)Jag har inte varit i New York sedan i november 2019. Sedan kom pandemin och USA stängde sina gränser. Så New York november 2020 blev det ingenting av och ej heller i november 2021.
Om smittan kan hålla sig borta, om Putin kan hålla sig lugn och gud vill så kan man nu börja räkna timmarna. Det skall bli ett New York i februari.

Den här gången har det varit så mycket att tänka på och ta hänsyn till inför avfärd, men framför allt ovisshet om man kommer klara det covidtest som måste tas 24 timmar innan man checkar in. Ett negativt test är en föresättning.

På bilden jag i Central park och jag poserar glatt i en selfie med vackra Bow Bridge bakom till vänster om mig och bakom till höger; Dakota Buildings. Det här skulle gärna få vara mitt dagliga promenadstråk.
Till helgen planerar jag att promenera i Central park.