To far from Texas

I morse skrapade jag rutorna på bilen.
Man tycks alltid vara lika oförberedd på den första frostnatten för säsongen.
Nu gäller det att ha koll på sina handskar och skrapor.

Och nu är kvällen här och natten i antågande och jag har varken tränat eller varit på krogen...Jag stannar till och tar in just det jag skrivit; ”Varken tränat eller varit på krogen”.
Och jag tänker ; ”Ibland bör jag nog göra något annat än det... Som i kväll t ex då jag sovit, tittat på youtube, sett på teve och skrivit ett brev till en vän.”

I morse ”damp ett längre meddelande ner” från en vän jag inte pratat med på ett tag. Jag är lyckligt lottad som haft möjligheten att lära känna så många fina människor kring livets väg. Några har blivit vänner för livet. Vänskap som är viktig att vårda.

Natten tillhör Dixie Chicks och jag ser på både intervjuer och framträdanden och innan uppladdningen av gårdagskvällens Sjömila-uppträdande kommer ut på youtube, hinner jag lyssna på Dixie Chicks-Natalie tillsammans med Stevie Nicks och låten ”To far from Texas".
Det är oktober, mörker och kyla, men ändå så mycket ljus och värme.