Tuffa nätter, jobbiga dagar

Det är kväll och jag förbereder mig för ännu en tuff natt. För det är den tiden på året då mina nattvak-timmar intensifieras och min puls aldrig riktigt är normal.
Det är så jobbigt att vara ett fan, en supporter. En meningslös jobbighet kan tyckas. I de där förlorar-stunderna tycker jag själv det.
Historien tycks upprepa sig hela tiden. Men det är som en förbannelse att man inte skall lyckas ta sig vidare oavsett hur bra lag man har.
Toronto Maple Leafs hade chansen att bryta den 19 år långa förlustsviten härom natten, chansen att avgöra och gå vidare, men efter förlusten 4-2 mot Tampa Bay Lightning är situationen plötsligt den igen som inget Leafs-fan vill se: ett fullsatt och elektrisk Amalie Arena (Tampa Bays hemmaarena) med ett laddat Lightning-lag som fortfarande kämpar för att deras säsong ska fortsätta. Jag gör mig redo för match, men jag tycks aldrig känna mig stark nog inför dessa förluster…