Våren tycks ingen tröttna på hur många gånger man en har fått uppleva den

Solen har verkligen en märklig inverkan på oss männsikor här uppe i norr.
Plötsligt tar sig folk ut. De jobbar i sina trädgårdar, de tar promenader, cyklar och grillen kommer fram. En hel vinter väntar vi på att just den här dagen skall komma. Första dagen då vi kan sitta ute i solen och känna något sorts välbehag av de där tidiga vårsolstrålarna.
Våren tycks ingen tröttna på hur många gånger man en har fått uppleva den.
Även jag tillbringar större del av dagen ute och på min balkong dricker jag mitt kaffe, reflekterar och smider planer. Fåglarna kvittrar och det enda som stör fridfullheten är den där lövblåsen som jobbar på nere i centrum. Timma, efter timma. Lövblås = vår tids främsta "skjuta upp på framtiden" verktyg.

Och jag kisar mot solen och om jag anstränger mig lite grann, kan jag känna hur det bränner i mitt ansikte. Just nu i denna stund står tiden stilla.