Varje dag som en stor happening

Jag har påbörjat en ny vecka. Den är igång.
Den näst sista innan jag släcker ner.
Den här nedräkningen har hållit på ett tag nu. Vill poängtera att jag inte har någon önskan om att dagarna skall gå fort. Snarare tvärtom. Jag vill att den här sommaren skall kännas lång och viktig och inget som bara rusar förbi.
Den här veckan kommer bli lite som en smällkaramell. Varje dag som en jättestor happening. Roligheter inplanerade varje afton, men först skall det arbetas och det är roligt det med. Jag har en positiv inställning till livets olika nödvändigheter. Det är jag otroligt tacksam över. Tacksam över att må bra av att jobba, att leva och att ta del av alla de sakerna som hela tiden kommer i min väg. Så är det inte för alla. Jag vet det.  Det är därför att jag känner denna tacksamhet.

Igår såg mitt värld ut så här. Ett bedårande landskap. Allt är som vackrast just nu och där finns något annat att just känna tacksamhet för; att kunna vistas just här och nu i allt det underbara.