Veckobrev och andra brev

Jag började blogga 2006, men redan 1999 skrev jag veckobrev som jag distribuerade ut via email till familj och vänner. Blogg var ännu inte uppfunnet och internet var fortfarande ganska hippt.
Jag bodde i Macon, Georgia då och mina veckobrev blev mitt sätt att kommunicera ut till min "omvärld" om mina upplevelser och tankar. Det första brevet skrevs i en datorsal på universitetet. Det skulle sedan bli 62 stycken.
Tyvärr kom mina brev bort där någon gång under de först åren på 2000-talet. De fanns på disketter som försvann troligtvis när jag flyttade, epost byttes och 2002 kom Eric och med det andra prioriteringar i livet.
Men saknade har hela tiden funnits där. Min mor har alltid sagt att hon haft dem kvar i sin jobbdator, något som jag nog aldrig reflekterat riktigt över. men, så idag, när jag var förbi föräldrahemmet fick jag en tjock pärm matad med med mina veckobrev och brev till ....min mor. Hon hade sparat allt och när hon gick i pension runt jul, låtit skriva ut dem och sätta in dem i plastmappar i datumordning. Ett lyckligt ögonblick, en "jag har vunnit en miljonkänsla".
Nu ser jag framemot att ge mig ut på den där resan. Ta tidsmaskinen tillbaka i mitt liv.