We are the world

Jag hade egentligen tänkt att skriva om det fruktansvärda som nu händer i Hong Kong. Hur Kina nu underminerar demokratin och samtidigt veta att ingen kommer göra något konkret åt det. Jag tänker på Storbritanniens svek mot Hong kong-borna 1997, jag tänker på mina vänner där som var så rädda om - och behöll sina brittiska pass. Det kan visa sig vara deras livs viktigaste beslut..

Och jag hade tänkt att skriva om Fredrik
Reinfeldts sista dag på jobbet och citera den mycket kloke Presidenten Harry S. Truman som sa;
"In my opinion eight years as president is enough and sometimes too much for any man to serve in that capacity."

Men istället tänker jag skriva om hur fantastiskt glad jag är över att bo i den här kommunen; Färgelanda kommun.
I kväll visade vi verkligen vår storhet genom en underbar välgörenhetsgala för världens barn i Färgelanda sporthall. Duktiga artister och musiker och härliga barn från judoklubben som höll en underhållande uppvisning.

Och den stora finalen med låten We are the world där jag fick glädjen att tillsammans med några av dessa judobarn, artister, musiker,mm, stå med på scenen och sjunga denna fantastiska låt var mäktigt. En fullbordad kväll. En vacker dag med förhoppning ändå om en ljus morgondag.