where you want me

Fredag kväll.
En arbetsvecka är slut och en stundande helg väntar.
Och när allt kommer omkring så hamnar tillslut alla bitar på rätt plats och jag trycker på "stand by" och går in i ett "weekend mode".
I köket är det full aktivitet och jag ser på hur det jobbas där med kärlek. Min son har koll på allt.
Ur mediaspelaren strömmar skön musik och för de som följt mig under en tid här på bloggen vet att jag är mycket förtjust i Brett Young. Jag spelar den nya plattan och låter "Where you want me" spelas om och om igen. En otroligt skön låt perfekt för en fredag. Sköna harmonier och ett riktigt gått sound. Gitarren är förstås magnifik och jag uppskattar verkligen hur de där tonerna spelas. Som om om det vore självaste Vince Gill själv som spelade.
En underbar låt, härliga dofter från köket, ett sött vin på mina läppar och en förväntan i luften om en kväll som har allt att ge.