Ny hemsida

Just nu kan det uppfattas lite "stökigt" här inne då jag precis lagt upp allt innehåll på en helt ny sitebuilder. Förhoppningsvis skall jag snart komma iordning och jag hoppas på ert tålamod och att ni skall trivas här.

Sommarens äventyr i amerikanska mellanvästern

How the west was won

I somras var jag ute på en spännande resa som gick västerut i USA. Under juli och augusti kunde man följa mig och mitt resesällskap i bloggen, på Facebook med vlogg och bilder och bilder på Instagram.

Under namnet How the West Was Won, blev det en bloggserie där jag innan, under och nu efteråt berättar om våra upplevelser.
Vi åkte västerut i ordets rätta bemärkelse. Rocky mountains och the great plains, färdades på the Oregon trail och vandrade Bozeman-leden upp...bland annat.
En pojkdrömsresa i verklighet och dikt, att få uppleva lite grann av det där som mina barndomshjältar en gång fick uppleva. Jim Bridger, Kit Carson, Davy Crockett och Daniel Boone. För just de där fyra kom att bli mina hjältar, även om jag kanske ändå gillade Red cloud och Sitting Bull mer..För jag var ett barn som inte bara älskade att leka indianer och cowboys, utan också fascinerades av myterna, kulturen och på sättet de levde.
Vi flög till Denver för att sedan med bil resa 587 mil genom 9 stater, med målet att få den ultimata upplevelsen av natur, kultur och historia.
Och jag berättar om allt här.