Det har firats

Det har firats i dagarna två.
Nu är det vila som gäller.
Jag fick en fantastiskt fin och skön födelsedag och i går afton hade jag ett litet inofficiellt boksläpps-partaj. Trots att jag la mig tidigt och att jag sovit ordentligt i natt, så har det verkligen varit lite si och så med sömnen den här veckan. Det har liksom varit ganska mycket nu ett tag. Roliga förstås, då mycket av det som varit just "mycket" är relaterat kring min bok Michelletimman.
På tal på Michelletimman - nu börjar jag få lite kommentarer från folk som läst ut boken. Så många fina kommentarer hitills så att jag blir alldeles överväldigad. Det är ju förstås så att de som tycker motsatsen antagligen inget säger, men man får glädjas över det positiva man hör. Idag var det förövrigt en som kom fram och berättade att hon tyckte boken var jättespännande och att man inte kunde sluta läsa den. Det är just det som jag hoppas kunna förmedla med min bok - spänning. Så det var verkligen något som gjorde mig glad.

Idag är det slut med firandet, men att få hålla på med saker som är relaterat med min bok Michelletimman, är ju nästan som ett firande i sig. Att få signera böcker och skicka iväg är ett sorts firande i sig. Segerns sötma om man så vill.