Gemenskapen betyder allt

I går kväll när jag åkte hem från träningen föll tung blöt snö ner. Jag gick från bilen och in i huset och tänkte "att det här är ett typiskt aprilväder, inte maj."
Sedan tänkte jag på träningen. vem kan störas av lite snö i maj efter ett sånt träningspass?
Jag hade verkligen varit peppad och taggad innan träningspasset och det gick bra. Jag kände mig både stark och på gång. Under slutet i en kampsituation lyckades jag dock sträcka armbågen och det innebar att jag fick stå över de sista fem minuterna, men det spelade egentligen ingen roll, för det kändes ändå så bra. Bra att vara igång, bra att vara frisk och bra att faktiskt samtidigt som man tränade också hade roligt.

På bilden poserar jag glatt efter träningen med en av mina träningskompisar; Rebecca.
Vi har känt varandra i en evighet. På klubben får jag inte bara möjlighet att träna, utan det är också där jag har mina vänner. Gemenskapen betyder allt.