Judo är roligt

Att träna och vara sund tycker jag om.
Den här sommaren har dock varit ett riktigt förfall i den bemärkelsen.
Och när vi kommer till träning så har jag sedan länge tappat intresset totalt för det mesta. Dock tycker jag judo fortfarande är roligt och framförallt då att fightas. Tennis och Badminton skulle fortfarande vara roligt att spela, men där sätter tyvärr knän och axlar stopp.
Allt det där andra som t ex styrketräning och att springa som jag en gång i tiden höll på med som komplement till judon, känns totalt ointressant. Tyckte egentligen aldrig om det då och tycker ännu mindre om det nu.

Efter sommaren har jag ännu en gång ställt mig på judomattan. Detta för 38e hösten. Kanske är det här en av de roligaste premiärerna?
Jag känner mig full av energi, har inte ont någonstans eller är skadad och ser framemot varje träningstillfälle.
Dock är det som att min fysiska form är sämre för varje gång och i år är det antagligen ett bottenläge.
Men jag kämpar på och triggas av utmaningen av att skapa en förändring. Dessutom tränar jag ju numera i samma gäng som min son. Det är verkligen fantastiskt att man kan få dela något som man älskar så mycket med någon som står en så nära.