Judo i Mellerud

Det är andra söndagen på rad med judotävling och det slår mig vad jag saknat detta.
Att vara i tävlingsarenan. Att få vara en del av glädje, massor av känslor och adrenalin.

Denna gång också med klubbens barn.
Det handlar om att lära sig och finna glädjen i att tävla.
Kanske den viktigaste perioden i en individs tävlingskarriär. Att lära sig samspelet mellan coach och tävlande, tillit, men också finna glädjen i det man gör. Att lära sig, att få snabb återkoppling och få en förståelse för sporten och varför man tränar på vissa saker.

I min klubb har vi flera duktiga ledare, något som jag känner både stolthet över, men också känner stor tillfredställelse i att få finnas i den samverkan.

Det är detta som får mig att åka till Mellerud en söndag i oktober. Underbara och duktiga barn och mina fantastiska ledarkollegor.