On the go

Jag är uppe extra tidigt för att hinna skriva innan det är dags att åka till klubben. Det händer mycket i dag.
Men än så länge är det bedrägligt lugnt och medan jag dricker mitt kaffe lyssnar jag på fågelkvittret utanför mitt köksfönster. Nu har jag någon timma på mig att skriva på mitt bokmanus. Den senaste veckan har det verkligen varit lite si och så med skrivandet. Var bortrest under helgen och veckan därefter har gått i ett rasande tempo. Maj brukar göra det. Som om det vore ett enda upplopp inför semestertid. Kanske är det jobbet som påverkar det? Just nu är det skolavslutningstider med allt vad det innebär. Högsäsong inom mitt yrke skulle man kunna säga. Det är nu som det är viktigt att hålla ut, hålla ihop och stå ut...

Det har blivit mycket av "det där" mobilbloggandet det sista. Jag älskar just den möjligheten att när som helst kunna publicera inlägg. Samtidigt saknar jag att skriva de där lite mer "ingående" inläggen. Att verkligen få beskriva den där känslan, händelsen eller musiken som påverkar mig i stunden. Därför är det skönt att få sitta så här vid ett tangentbord. Att få skriva dessa rader innan jag sätter "tänderna i" mitt bokmanus. Att bara göra det.