Upptäckter är resultatet av planmässigt famlande.(Michelletimman)

Det är varma nätter och dagar utan slut. En del ägnar sig åt en jakt efter skuggan, andra lever sina liv på en strand eller solstänkta klippor. Det här är kulmen på ett högtryck. Det var så de sa i morse på Nyhetsmorgon. Att vi når kulmen idag eller i morgon.
Jag sitter i skuggan och ...kommenterar väder.
Jag är egentligen mitt uppe i research-arbete om krig, arméer och försvar. Men just nu och ett par timmar tillbaka försöker jag hitta och komma över all information jag kan om "Congressional Research Service". Ett företag som uteslutande jobbar för Amerikanska kongressen och tillhandahåller politiska och juridiska analyser till kommittéer och ledamöter i både kammaren och senaten, oavsett partitillhörighet. Deras högsta prioritet är att se till att kongressen ständigt har tillgång till rätt information och analyser.

Det är ett spännande arbete att ta till sig fakta för att väva in det i sin egna berättelse. Dock tar det tid. Något som jag i det här fallet inte har så mycket av. Men jag jobbar vidare och forskning är ju egentligen riktigt kul, även om att det egentligen handlar om vad andra redan har sett.
Min del i det hela blir att tänka vad ingen annan har tänkt.